Books Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1) Download Online Free

Books Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1) Download Online Free
Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1) Paperback | Pages: 495 pages
Rating: 3.87 | 2380 Users | 54 Reviews

Describe Epithetical Books Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1)

Title:Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1)
Author:A.H. Tammsaare
Book Format:Paperback
Book Edition:First Edition
Pages:Pages: 495 pages
Published: (first published 1926)
Categories:Classics. Fiction

Narrative During Books Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1)

The book series can be seen as a thorough overview of developments of Estonian society from about 1870 to about 1930; it presents an epic panorama of both the rural and urban societies of that era. Tammsaare's primary conception was that under the then-applicable conditions, reaching a harmony of both truth and justice is impossible, and thus, while many characters will seek it, none will reach this destination.

Present Books Concering Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1)

Original Title: Tõde ja õigus I
Edition Language: Estonian
Series: Tõde ja õigus #1
Setting: Estonia

Rating Epithetical Books Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1)
Ratings: 3.87 From 2380 Users | 54 Reviews

Write-Up Epithetical Books Tõde ja õigus I (Tõde ja õigus #1)
Lugesin uuesti klassika läbi, võrreldes peas seda nüüd värske filmiga. Kooliajasest lugemisest ei mäletanud tõesti peaaegu midagi. Kohati väga depressiivne, muidugi, ja teisalt üsna frustreeriv, kuna mulle Pearu tegelane on karakteriliselt nii vastumeelne ja samastumatu. Seekord tahan terve sarja läbi lugeda, seega tasa ja targu jõuab kaugele.

Tammsaare on olnud väga kaval raamatu kirjutaja. Ta ei ole Andresesse kirjutanud mitte ühe mehe loo vaid seal on sees rohkemate samal ajal elanud peremeeste rõõmud ja mured. Sama lugu on Pearuga ja Krõõda ning Mariga. Seda ongi paras lugeda sama vanalt kui oli Andres vargamäel tulles - kolmekümneselt. Siis on kõigil olnud juba esimene töökoht, on mõeldud oma kodu soetamisele, laenuvõtmisele ja siis hakkavad tekkima need samad küsimused, mis Andresel.Miks Tõde ja Õigus kõnetab inimesi ka aastal

See oli üks mu lemmikumaid raamatuid üldse, mille paar aastat tagasi juba läbi lugesin, kuid see kevad võtsin kätte ka kõik teised osad ja lugesin need samuti läbi. Absoluutselt üks minu lemmikumaid sellest sarjast. Kogu aeg toimus midagi ning isegi, et see on kohati kurb raamat, siis on see mõnes mõttes minu arvates aegumatu. Ükskõik, millisel ajahetkel seda lugeda, ikka on võimalik leida midagi, millega samastuda.

Vaert raamat. Äratas mus eestlase ja armastuse Eestimaa vastu. Igas Eesti naises on killuke Krõõta ja Mari. Igas Eesti mehes on sutsuke Andrest ja Pearut. Iga naabriga on meil näpuotsatäis Mäe ja Oru üleaedsete suhet. Nemad olid meie esivanemad ja meie pole muutunud.(Armastus ei puudunud Vargamäelt, seda ei osatud näha, ei osatud näidata)

Suhtusin alguses sellesse raamatusse kui tüütusse kohustusse, aga mida rohkem ma lugesin, seda rohkem haaras Vargamäe mind endasse. Mul on hea meel, et lugesin seda alles nüüd, mitu head aastat pärast gümnaasiumi lõppu. Gümna ajal poleks ma kindlasti seda lugemist niiviisi nautinud nagu praegu, aga ka praegu jäi raamat minu jaoks veidi aeglaseks ja venivaks. Üldiselt oli vaert lugemine.

Kuulasime selle raamatu läbi koos lastega Euroopas sõites. Võib öelda, et kuulamiseks kulus 5500 km autosõitu. On mitmeid põhjuseid, miks see raamat kuulub kirjandusklassikasse. Ja on mitmeid kohti, kus on tunda tolle aja maaelu raskust. See on mõjus raamat ja väärib iga 10-20 aasta tagant taaslugemist.

Well... I read through the conclusion and it was pretty intersting and 25 pages long. But now I have to read the whole book. I know the storyline and I liked it but I just cann't read all the description and stuff... it's a death of me!

0 Comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.