Books Online Domineeriv värv: Tumepunane Download Free

Books Online Domineeriv värv: Tumepunane  Download Free
Domineeriv värv: Tumepunane Paperback | Pages: 464 pages
Rating: 4.22 | 78 Users | 12 Reviews

Mention Books To Domineeriv värv: Tumepunane

Edition Language: Estonian

Narrative Toward Books Domineeriv värv: Tumepunane

Kauges tulevikus on kuumad päikesetormid põletanud kogu planeedi ja maapinda katab tuhk. Vähesed allesjäänud inimesed elavad troostitutes maa-alustes baasides. Inimsoo jätkamiseks on kehtestatud ranged reeglid: laste saamiseks valitakse geneetiliselt sobivad paarid, kõik lapsed viljastatakse kunstlikult ja füüsiline kontakt vastassoost isikutega on keelatud.
Teismeline tüdruk Cordevia lahkub mõneks ajaks baasist ja teda hammustab tundmatu mürgine liblikas. Tema elu päästab teadmata kust välja ilmunud võõras võluv noormees Clay, kes on aga veelgi ohtlikum kui liblikas. Cordevia saab isalt käsu uurida Claylt välja, kust too poiss pärineb ja kus leidub veel elusat loodust. Ülesannet on aga suisa võimatu täita, sest tüdrukul pole aimugi, kuidas võita poisi usaldust. Pealegi on ta noormehesse ülepeakaela armunud.
Kui Clay otsustab baasist lahkuda, on Cordevia nõus pigem surema kui temast lahkuma. Clayl ei jää muud üle, kui võtta Cordevia endaga kaasa maailma, mis on palju ilusam, värvilisem ja mitmekesisem Cordevia omast. Ent see kaunis maailm kubiseb salakavalatest ohtudest. Asja ei tee Cordevia jaoks põrmugi lihtsamaks ka see, et kõik siinsed isased teda endale ihaldavad…
Koidu Ferreira (snd 1975) on pärit Järvamaalt, ta õppis Paide kutsekoolis õmblejaks ja kokaks. 1990. aastatel töötas ta erinevatest paikades Euroopas, kuni ta 1999. aastal abiellus ja jäi elama Prantsusmaale. Tal on väike eraettevõte, mis tegeleb majutuse ja toitlustusega. „Domineeriv värv. Tumepunane” on esimene raamat neljaosalisena kavandatud, noortele suunatud fantaasiasarjast.

Point About Books Domineeriv värv: Tumepunane

Title:Domineeriv värv: Tumepunane
Author:Koidu Ferreira
Book Format:Paperback
Book Edition:Deluxe Edition
Pages:Pages: 464 pages
Published:2017 by Varrak
Categories:Fantasy. Science Fiction. Dystopia

Rating About Books Domineeriv värv: Tumepunane
Ratings: 4.22 From 78 Users | 12 Reviews

Assessment About Books Domineeriv värv: Tumepunane
[ what if this is our future ]kumb variant on siis parem? kas kogeda armastust, mis on täis kannatusi, või armastust üldse mitte kogeda?

https://raamaturiiulike.wordpress.com...

Loodud maailmad olid väga põnevad aga poole raamatu pealt hakkas see suur armastus mind juba tüütama. Peategelase mõtted ja soovid tekitasid minus ainult tunde, et ega seal tegelikult ikka mingit armastust polegi, et neiu on lihtsalt sillas kuna leidis noormehe, kes on valmis teda puudutama.Mõlema loodud maailma eest üks täheke ja lisaks kolmas täht Luna eest.

My thoughts in English.Ka mina leian, et selle tulevikumaailma on Ferreira igaljuhul hästi loonud. Mul polnud üldse raskusi ei selle tolmuse kuuma maailma ettekujutamisel ega ka rohelusest pakatava kauni ja ohtliku maailma silme ette kuvamisel. Need maailmad meeldisid mulle väga.Mis aga mulle ei meeldinud, oli peategelane Cordevia, kelle ajud ja kaine mõistus läksid vist küll selle teose ajal liivaranda puhkama või midagi, sest nii totakalt käituva 18-aastase kohta pole ma tükk aega lugeda

#ulmekirjandus väljakutse.Kui see raamat hoiab sind enda küüsis esimesest viimase leheni siis järgmine osa tõmbab ka jalad alt.



To be honest, this is the best book I've read, that's written in estonian. I hope it's going to be in english too, because it will be in the top 10 definately.

0 Comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.