Download Books For Ežiukas rūke Free Online

Download Books For Ežiukas rūke  Free Online
Ežiukas rūke Hardcover | Pages: 372 pages
Rating: 4.54 | 52 Users | 5 Reviews

Specify Out Of Books Ežiukas rūke

Title:Ežiukas rūke
Author:Sergei Kozlov
Book Format:Hardcover
Book Edition:Third edition
Pages:Pages: 372 pages
Published:2012 by Nieko rimto
Categories:Fiction. Childrens

Narrative Conducive To Books Ežiukas rūke

„Ežiukas rūke“ – trumpų, švelnių ir pašėlusių pasakų rinktinė. Savo paprastumu, nonsenso stilistika ir literatūrine verte šios trumpos istorijos prilygsta A. A. Milno „Mikei Pūkuotukui“, A. de Sent-Egziuperi „Mažajam princui“, tad knyga atvira ir patiems mažiausiems skaitytojams, ir didžiausiems literatūros smaguriams. Nuo padūkusio šėlsmo iki melancholiškos rimties – pačius subtiliausius pasakų paletės tonus išgavo iliustruotoja Sigutė Ach.

Particularize Books As Ežiukas rūke

Edition Language: Lithuanian

Rating Out Of Books Ežiukas rūke
Ratings: 4.54 From 52 Users | 5 Reviews

Weigh Up Out Of Books Ežiukas rūke
Skaičiau su vaikais, o kartais ir viena. Supratau, kiek daug galima pasimokyti iš pasakų vaikams (kaip pagauti rudenį, kaip džiaugtis draugija ir menkniekiais, kaip reikia valyti žvaigždes, kad jos nenukristų ir t.t.) ir kaip gera jas skaityti net ir esant jau suaugėliui. Dėkui Bitės knygų klubui už rekomendaciją!Jeigu ne Ežiukas, pridūrė Meškiukas, niekam nebūtų šovę į galvą tokį šiltą rytą papusryčiauti prie upės.O Ežiukas prisidengęs akis gėrė arbatą, klausėsi tylos, paukščio, staiga plonai

Keistasis muzikantas yra iš tikrųjų labai keistas

Labai labai melancholiška ir graži knyga. Tik einant į pabaigą susidaro įspūdis, kad apsakymuose nebėra nieko naujo, ko nebūtų buvę prieš tai. Jei knyga būtų per pusė trumpesnė, tikrai gautų penkias žvaigždes.

Skaityta vaikui,Grožis. Gėris. Šiek tiek dūmų :)



Such an unbelievable fantasy!!! Absolutely perfect and amazing!!!

Labai labai melancholiška ir graži knyga. Tik einant į pabaigą susidaro įspūdis, kad apsakymuose nebėra nieko naujo, ko nebūtų buvę prieš tai. Jei knyga būtų per pusė trumpesnė, tikrai gautų penkias žvaigždes.

0 Comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.