Books Online Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4) Download Free

Identify Out Of Books Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4)

Title:Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4)
Author:Manu Larcenet
Book Format:Hardcover
Book Edition:Deluxe Edition
Pages:Pages: 246 pages
Published:December 2nd 2010 by Dargaud (first published 2010)
Categories:Sequential Art. Comics. Graphic Novels. Bande Dessinée
Books Online Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4) Download Free
Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4) Hardcover | Pages: 246 pages
Rating: 4.49 | 1239 Users | 122 Reviews

Narration To Books Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4)

La réédition du Combat Ordinaire avec une couverture inédite : un chef-d'oeuvre de la bande dessinée contemporaine sur le rapport à soi et au monde. Jeune photographe de guerre, Marco a vu trop d'horreurs. Écoeuré, il se retire du monde, avec son chat, pour essayer de se reconstruire. Sur cette trame fort simple, Manu Larcenet tisse quelques-unes des plus belles pages de la bande dessinée de ces dix dernières années. Une réflexion unique sur le passage à l'âge adulte, l'acceptation de soi et notre rapport au monde. La virtuosité et la délicatesse se rencontrent dans cette réédition du chef-d'oeuvre de Manu Larcenet, une belle réflexion sur soi et sur le monde qui nous entoure.

Point Books In Pursuance Of Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4)

Original Title: Le Combat Ordinaire [Intégrale]
ISBN: 2205062360 (ISBN13: 9782205062366)
Edition Language: French
Series: Le combat ordinaire #1-4

Rating Out Of Books Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4)
Ratings: 4.49 From 1239 Users | 122 Reviews

Weigh Up Out Of Books Le Combat Ordinaire [Intégrale] (Le combat ordinaire #1-4)
Bir çizgi roman için fazla derin. İyi anlamda tabii. Bazı yerlerde gözleri bile doluyor insanın. Baba-oğul-aile üçgeninde yaraları bulunan kişilere daha da uygun olabilir hatta; iyileştirici bir yanı da var zira.

Ah Manu...:))Çok beğendim.

Grafik roman yetkin olduğum bir tür değil, bu tarz okuduğum kitap sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ancak bu durum bu kitabı hararetle tavsiye etmemi engelleyemez.Çizimlerine ayrı metnine ayrı hayran kaldığım bu kitap tam da yüzyılın başında hayatımızı kuşatan göçmenlik, yükselen faşizm, sınıfın tasfiyesi gibi evrensel problemleri büyüme sancısı çeken bir fotoğrafçının gündelik savaşları( aile, iş, panik atak, psikiyatri, ilişkiler ve babanın kaybı) ile iç içe harmanlayarak derin bir okuma

"Eğer kanunlar şirketlere üçüncü dünya ülkelerinde fabrika kurma hakkı tanıyorsa buna üzülmen için ya ikiyüzlü bir şerefsiz ya da sosyalist olman gerekir! Ayrıca gerçeklerle yüzleşmemiz gerekiyor: Tersane kimsenin umrunda değil. Yani... Tabii ki bunun bir skandal olduğunu haykıran birkaç iyi insan olacaktır, her zaman bağıracak birileri çıkar... Ama günün sonunda, atölyeler kapılarını kapattığında - çünkü en nihayetinde olacak olan budur - o iyi insanlar çok uzaklarda olacaklar! Onlar için

Kara Karga Yayınlarından yine mükemmel bir çizgi roman. İçinizde yaşayarak okuyabileceğiniz, içselleştireceğiniz yeri bolca olan bir çizgi roman. Mutlaka okuyun.

When you don't die, you have to choose to live.

Çizgi-romanı edebiyat statüsüne yükseltmemi sağlayan kitap oldu. Anlatımdaki tevazu ile sıradanlığın güzelliği, içinde bir dev olmadığına inanan bendenizi etkiledi. Benimle fikir birliği içinde olan ve duygudaşlık yapan karakterin hal ve hareketleri beni iyi hissetirdi..

0 Comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.